Primetime AB | Case Labels
Case Labels LeMark-Logo

Case Label "PAL-Label™ Original" är en skrivskylt att sätta på flight- och roadcases. Den har ett kraftigt transparent laminat som skyddar dess tryck och en skumtejp på baksidan som fäster permanent på såväl släta som ojämna underlag.
Man skriver på den med vattenfast märkpenna Pal-Pen. För rengöring används rengöringssprej Pal-Clean.
Den finns i tre standardstorlekar: 178 x 127 mm, 210 x 150 mm samt 290 x 190 mm. Vi kan även tillverka den i andra storlekar och former till en tilläggskostnad.
Den screentrycks i upp till fyra olika färger. Önskas annan bakgrundsfärg än vitt så blir bakgrunden en av de fyra färgerna. Den kan även digitaltryckas och då finns inga begränsningar gällande antal färger eller utseende på loggor/bilder.
Utseendet är helt anpassat efter önskemål om rutindelning, texter, loggor etc. Originalet görs lämpligast i Adobe Illustrator och lämnas som högupplöst PDF med inbäddade typsnitt och bilder. Alla färger utom svart skall ha angiven Pantone-kod. Vi kan även hjälpa till med originalarbete.
Vi skickar gärna prov och förslag på olika layout.
Tour Label är en dekal med samma utseende som Pal-Label att sätta över befintliga Pal-Labels om man t ex. hyr in utrustning men vill ha sitt eget utseende. Den har lätt häftämne och går att ta bort.

Förväxla inte Pal-Label™ Original med kopior.

Pal Label

Olika format och utseende

Skriv

Skriv med PAL™ Pen

Spreja

Spreja på PAL™ Clean

Torka

Torka av med mjuk trasa

Case Label PAL™ Case Label

I färdig neutral design.

Case Label PAL™ Case Label

Starter-Kit.

Pal Clean PAL™ Clean

Rengöringsmedel för Case Labels.

Pal Pen PAL™ Pen

Märkpenna för Case Labels.